Какви фактори влияят на издръжливостта на малки електрически превозни средства?

- Sep 14, 2018-

В ежедневието има много фактори, засягащи издръжливост, устойчивост на вятър, скорост, общата сума, малки електрически превозни средства състояние, температурата на въздуха, Климатик, шофьорски навици и др.

1. ветроустойчивост

Съпротивлението е най-голямата енергийна консумация част на малки електрически превозни средства шофиране. По-висока скорост, по-голяма устойчивост на вятър. Вятъра резистентност на малки електрически превозни средства, шофиране с висока скорост е като стената, за да спрете малки електрически превозни средства се движат.

2. скорост

Скоростта и вятъра са пряко влияещи фактори, така че моля не подценявайте влиянието на скоростта и вятъро устойчивост. Тяхното влияние върху крейсерска скорост могат да покрият потреблението на енергия на Климатик.

3. тегло

Различни натоварвания определено ще имат различни ефекти на крейсерска скорост, или по-голяма от или равна на продукцията енергопотреблението на Климатик.

4. температура

Поради химически характеристики на батерията студена батарея живот е длъжен да бъде ниска, не само толкова таксуване също бавно!

5. Климатик

Мощността на климатика малки електрически превозни средства е константа. Без значение дали вие регулирате температурата или не консумацията на енергия винаги е толкова много. Как да се запишете на консумацията на енергия на климатика? Стигнете до вашата дестинация както рано както възможен, и климатика ще бъде завършен рано, спестяване на електроенергия.

6. шофьорски навици

В зависимост от силата на всеки човек на педали количеството на консумираната енергия варира.