Какво ще стане, ако нискоскоростната електрическа каре е излязла от власт?

- Aug 25, 2018-

Какво ще стане, ако електрическата кола изчезна от властта?

Електрическите превозни средства често се предлагат като "икономични" и "екологични", но много потребители се страхуват да ги купят. Една причина е краткият живот на батерията. Друго е трудността при зареждането. Ако животът на батерията е достатъчно, за да се движите напред и назад, да се приберете у дома и да презареждате, това е добре. Ако шофирате с електрическа кола, не сте пристигнали, но нямате електричество. , само за да напомни собствениците на електрически автомобили, когато срещнете същите проблеми, има няколко опции за спасяване за вас.

1.Направете се заедно с кутията за зареждане на колата.

Корпусът за зареждане на превозното средство е проста кутия за зареждане, която се зарежда от 3-отворен търговски / търговски електрически контакт, като домакински уред, и се вкарва в 16-а или 10А гнездо с три отвора. Някои производители ще изпращат, техните собствени, от такса за зареждане ток е по-голям, по-бързо, разбира се, фабриката със сигурност е по-безопасно.

2. Изтеглете комплекта за таксуване APP.

Щом установите, че останалата мощност на автомобила не може да се поддържа към местоназначението, трябва да отворите APP колкото е възможно по-скоро, за да намерите най-близкото зареждане. Ако установите, че купчината за зареждане е повредена и има само едно зареждане точка наблизо, можете незабавно да направите поправка на повикване. Отговорът на сервиз на много приложения е много бърз, а обслужването е добро.

3.Използвайте доброто приложение за мобилни таксуване.

Разбира се, можете да изберете да използвате APP за мобилно таксуване. Ако поставите единица или направите телефонно обаждане на APP, ще има зареждаща кола с генератор за обслужване от врата до врата. През повечето време трябва да плащате.