Какво трябва да се съсредоточи върху при закупуване на улицата правни каруци?

- Sep 06, 2018-

1. конфигурацията на улицата правни колички

Когато избирате електрически четирите колела под наем, трябва да погледнете конфигурацията освен своя стилен външен вид. Xinxiang Hezon Xinhui превозни средства Ко, ООД е специализирана в микро електрически превозни средства, добра конфигурация. Интелигентни услуги като автоматичен кола лов, против кражба за мониторинг, в реално време местоположението, аудио-визуална взаимодействие и т.н. могат да се реализират в реално време, интерактивна комуникация между хора и автомобили.

2. качеството на законна колички

Четирите колела електрически превозни средства, производство запис изисквания са сравнително ниски, повечето производители не разполагат дори производство квалификация. Там все още не е всяко произшествие, причинено от проблем с качеството на четирите колела електрически превозни средства, но качеството на продуктите, пряко ще се отрази на разходите за използване.

3.After-продажба на улицата правни колички

Това е най-важното да се обърне внимание при покупката на четирите колела електрически превозни средства. Без значение колко добър продукт е, ще има повреди, и на реакция скорост и обработка капацитет на следпродажбено определи потенциалната стойност на продукта. В допълнение не всички части на четирите колела електрически превозни средства могат да бъдат използвани, и качеството на следпродажбено обслужване директно ще се отрази употребата на продукти. Предполага се, че при закупуване на четирите колела електрически превозни средства, е добре да знаете за местните сервизно обслужване на марката.