Каква конкретна конфигурация функция има четириколесни стара стъпка кола?

- Aug 30, 2018-

Използването на четирите колела стара кола е широко използван в групата на възрастните хора. Конфигурацията на четириколесни старата кола е по-важно, когато се използва старата кола, който определя безопасността на възрастните хора. В тази книга производителят обяснява използването на функцията на конфигурацията според четириколесни старата кола.


За стари хора да използват четири кръга на възрастните ходене безопасност столчето за кола, от структурата на седалката четириколесни възрастните хора ходене автомобилни седалки са във формата на опорното и седалка, стария човек на седалката, всички под теглото зависи от седалището на осанка , колата jolt непрестанно под формата на разклащане, председател на стареца също се олюля, с течение на времето опорното поради неравномерно сила и седалката връзки са лесно разбити, така че производителя е в отговор на това явление, произведени изграждане на стоманена конструкция на седалката е недвижими tively безопасни места всички производители.

Включете кръг стара кола вместо да се разхожда в безопасност, производителят също прие високото качество на конфигурацията на безопасност изпълнение, четириколесни възрастните хора ходене кола на малък обем, премахване на черупката размер, Застроена площ от двете страни на колелото на земята в разстоянието е по-малко от 60 см, дори по-малко от 50 см, което означава, че база колело е много тесен, така тесни колело песен, когато колата в рязко обърна, че е лесно да се случи, производителят е в отговор на това явление , с цел сигурността на стари хора умишлено увеличава четириколесни възрастните марж върху колелата на колата вместо да ходите, с цел повишаване на нивото на безопасност е завой.

Горното съдържание е прост четириколесни стария производител на автомобили към своята конфигурация безопасност изпълнение анализ, специфични съдържание добре дошли да се обадя на тази фабрика.