Дали електрическата кола трябва да бъдат боядисани и остъклени

- Aug 21, 2018-

Като цяло новозакупениелектрическа колабоя има слой на защита към отвън, не ще бъдат облъчени с ултравиолетови лъчи, не ще се окислява с въздуха и не ще бъде разядени от киселинно или алкално. Ние го наричаме "боя глазура".

1 могат да бъдат устойчиви на корозия. След като глазурата е запечатан върхуелектрическа кола, тя ефективно могат да устоят на щетите от боя като Киселинен дъжд, химикали и венците.

2 антистатични. Електростатични абсорбера в глазура да премахнете статично електричество, не е лесно да абсорбира прах и е лесна за почистване.

3 ефективен срещу UV лъчи. Акоелектрическа колае изложен на слънце за дълго време, лесно ще се отрази на цвета на боята на колата. Ако боя кола не е добро, той може да бъде частично откъснати.

4 могат да устоят на драскотини. Добър боя глазура може да се използва като защитно покритие за боя, и тя също да блокирате увреждане на paint. Например: използвайте пинсети за почистване на почвата, прах и леки драскотини по колата.

5 играе роля в стъклопакет. Защото един от процесите, може да намали на оксидативния замира боя, то има освежаващ ефект и увеличава яркостта на повърхността.

6 може да устои окисляване. На първо място това е изолиран от въздуха и не се окислява. Второ, той съдържа UV рефлектори да направите боя вече замира, които могат да забавят окисляването времето на боя в атмосферата.

Някои стари автомобили са обновени, често чрез лак Готово глазура, повърхността на боята е като силен защитен филм на корицата, удължаване на живота на боята. Ако новият собственик автомобил има този план, това е ОК ~