Кои почистващи препарати се използват за почистване на електрически превозни средства

- Aug 22, 2018-

Материалите в електрическата кола са различни, така че много собственици на автомобили ще бъдат много противоречиви. В края на краищата, какъв вид препарат трябва да се използва, нека да разгледаме това със Xiaobian.

Първо, антибактериален почистващ препарат

Антибактериалният почистващ препарат за пяна е направен от екологосъобразно разградимо повърхностноактивно вещество и дълготраен нетоксичен антибактериален агент. Той не само има превъзходно дълбоко почистване, може напълно да премахне всички петна и може да устои на повърхността на обектите дълго време след употреба. Придържа се към различни бактерии, за да предотврати заразяването с микроби, като по този начин по-добре защитава здравето на собственика. Антибактериалното средство за почистване на пяна не съдържа фосфат, не замърсява околната среда, не дразни кожата, има фина и богата пяна и е удобно и безопасно за употреба.

Второ, чистачката за таблото

Масата за почистване на масата е специален почистващ препарат за електрически превозни средства. В същото време на почистване, ефективният компонент може да образува гладък и светъл антибактериален защитен филм върху повърхността на арматурното табло за електромобил . Филмът също така има антистатични, 1520 см, анти-стареене и др. Когато използвате почистващия препарат за повърхности, разклатете го изправено, изправете корпуса на опаковката, пръскайте го равномерно от повърхността на арматурното табло с 15 до 20 см и го избършете с мека кърпа към светлината.

Трето, универсален почистващ препарат

Универсален почистващ препарат за пяна е биоразградим многофункционален пенообразен "химически почистващ препарат". Подходящ е за повърхността на всяко почистващо се електрическо превозно средство. Има отлична проникваща почистваща способност, бързо действие, силна почистваща способност и ароматна миризма. Пяната е богата на "безопасна за използване. Използването на универсални почистващи средства за пяна е следното:

1 Разклатете добре преди употреба и напръскайте директно върху повърхността на електрическия артикул за почистване на разстояние 10 ~ 20 см.

2 След като останете в продължение на 20 до 30 секунди, избършете го с мека кърпа.

3 Когато използвате стъклото или метала на електрически автомобил , го избършете, преди почистващата пяна да изсъхне, за да предотвратите появата на петна.

4 За почистване на влакнести изделия в електрически автомобили , първо пръскайте малко количество върху незабележимите части, за да проверите дали е избледняло или зацапано. Ако се използва често, трябва да се използва известно време след равномерно пръскане. Използвайте четка или влажна кърпа, за да изтриете петна върху оцветената област, след което я избършете със суха кърпа.

Четвърто, кожен чистител

Почистващите кожи почистват всички електрически кожени аксесоари, премахват повърхностните петна, почистват и възстановяват оригиналния цвят на кожата и повишават защитата на кожените изделия. Използването на почистващи средства за кожа е както следва:

1 Разклатете равномерно почистващия препарат за кожа.

2 Равномерно пръскайте върху кожата в замърсени с мръсотия или петна места.

3 След като останете за 3 минути, избършете с чиста кърпа, докато оригиналната чиста повърхност не се възстанови.

4 След няколко минути я избършете многократно с чиста мека кърпа, за да възстановите оригиналния блясък. За мръсотията, където мръсотията е сериозна, можете да я повтаряте няколко пъти.

Методът и ефектът на всеки тип почистващо средство за електрически автомобили са различни, затова е необходимо да изберете според материала вътре в автомобила.