Кое е по-добро за правните автомобили на малка улица? 48v 60v

- Sep 14, 2018-

Кое е по-добро за правните автомобили на малка улица? 48v 60v

1.Това е разумно да се избере електрически велосипед с 48V.Според правилата за електрическа експлоатация, под 48V DC е безопасно напрежение, в съответствие с правилата за безопасност.

2. За избора на електрическа велосипедна батерия, капацитетът й също е много важен. Батерията с капацитет 48V също има дълго време на работа. Например: 14AH, 12AH, 10AH и т.н., трябва да се даде приоритет на покупката на правните превозни средства на малка улица с батерии с голям капацитет.

3. Силата на електрическия велосипед е голяма или малка, която е независима от напрежението на акумулатора и е свързана само с изходната мощност на двигателя. Колкото по-голяма е мощността на двигателя, толкова по-голяма е товароподемността на правните превозни средства на малка улица.

В действителност, всеки има свой собствен добър, като цената на 48V по-малко ах, 60V скорост не се променя, просто започва силна, малко повече километраж, обикновено нова батерия в 25 градуса плосък колоездене на пътя, 48V работи около 45 километра 60V изминат на около 70 километра.