Защо новите енергийни превозни средства са по-скъпи?

- Sep 19, 2018-

Защо новите енергийни превозни средства са по-скъпи?

Предимството на електрическите превозни средства при опазването на околната среда е дало ясно предимство на цените между електрическите превозни средства и традиционните превозни средства. Повечето специфични разлики между тях са:

1. Двигател: ако е чисто електрическа кола, съществената разлика между нея и традиционните автомобили е двигателната система. Традиционните автомобили използват двигател с вътрешно горене, който отделя енергия чрез изгаряне в горивния цилиндър, за да задвижи буталото, за да работи, като по този начин генерира кинетична енергия. Двигателят на електрическа кола се задвижва от няколко акумулаторни модула, които превръщат електрическата енергия в механична енергия и да генерира кинетична енергия, за да управлява автомобила. Това е разликата в двигателя.

2, инженеринг проблем защита на околната среда: колата, стига в традиционния смисъл на двигателя с вътрешно горене гориво гориво гориво трябва да изчерпват проблеми, защото на бензин може да освободи голям брой вредни газ в горивния процес, така че емисиите на превозното средство голям електрически проблем, електрическият автомобил е различен, изхвърлен, премахване на скрап батерии след електрически основен е нулево замърсяване на околната среда, защото няма емисии електрически автомобили дори не трябва да изпускателната тръба, затова сега правителството трябва да насърчаване и насърчаване на развитието и популяризирането на технологиите за електрически превозни средства.

3, проблем на поддръжката: поради изгарянето на двигателя с вътрешно горене цилиндър цилиндър движение и серия от механични движения се нуждаят от редовна поддръжка, масло, свещи и т.н. всички трябва да се промени във времето, на двигателя да се поддържа високата цена и процес на тежки и сложни, електрически автомобили, поддръжката е проста, работещият принцип на двигателя е през тока, така че редовната поддръжка на батерията и двигателя.

4, проблеми с производителността: общата способност за ускоряване на конвенционалните автомобили е от 7 ~ 10 секунди до 100 км / час, някои големи размествания или суперавтомобили се нуждаят от 3 ~ 7 секунди, но икономията на гориво може да каже не, а цената е просто не могат да си позволят на обикновените потребители, а ускорението на електрическите превозни средства лесно може да достигне нива под 6 секунди, защото течението скоро след няколко секунди и може да достигне максимума и по-висока ефективност.

Електрическото превозно средство (BEV) се отнася до превозно средство, задвижвано от бордово захранване, задвижващо колелата с мотор и отговаря на изискванията на правилата за движение по пътищата и за безопасност. Тъй като влиянието върху околната среда е относително малко в сравнение с традиционните автомобили, перспективите му са обещаващи.