Защо електрическите автомобили имат по-малък обхват при движение по магистралата?

- Sep 14, 2018-

Защо електрическите автомобили имат по-малък обхват при движение по магистралата?

1.Скоростна кутия

Днешните електрически автомобили обикновено използват един двигател за намаляване на скоростта, който е като една кутия с един блок.

Един блок е повече от достатъчно за градски условия на пътя, но в горната част на магистралата, чисто електрическа кола ще трябва да издърпа скорост, за да увеличи скоростта. За да получите електрически коли за възрастни, движещи се с висока скорост, батерията може само да подобри изходът да работи в режим "високо разреждане".

2. Вятърното съпротивление

Съпротивлението на вятъра и устойчивостта на гумите при висока скорост е доста невероятно, а огромната вятърна зона води до ужасна консумация на енергия.

3. Температурата

Електрическите автомобили преживяват батерии, но батериите са най-скъпи, високите температури увреждат живота им и ниските температури, които ги карат да се движат още повече, тъй като те също вкарват част от енергията си, за да ги изолират.

4.транспортни условия

Шофирането в града, спиране и спиране е много нормално.

Чисто електрическо паркиране на автомобили няма да има безсмислена загуба на енергия, климатизация ИЗПОЛЗВА електричеството директно от батериите, най-важното е, че за електрическите автомобили за възрастни, спирането на енергията за регенериране може да бъде в състояние да управлява по-голямо разстояние.

заключение:

Електрически автомобили За възрастни и гориво превозни средства не са само различни власт, но и в различни условия.

Горивните превозни средства в градския град спират и излизат със специален разход на гориво, с висока скорост, но лесно полезни; Ежедневните разходи за пътуване до електрическите автомобили за възрастни са изключително ниски. Докато домът има купчин за зареждане, колата не струва нищо, но е много нетърпелив да се качи на висока скорост.