Защо се зареждат батериите за електрически автомобили?

- Sep 11, 2018-

Защо изхвърлянето на електрическите батерии: обикновено батерията разрешава между един и два процента от силата си всеки ден. С течение на времето, цялата батерия се източва. Основните причини за зареждането на батериите на електрическите автомобили са следните:

1. Срокът на съхранение е твърде дълъг.

Това е нормална консумация, така че не е нужно да се притеснявате за него. След дълго съхранение на батерията, Състоянието на изхвърлянето ще настъпи поради промени в електрическото декриптиране.

2. Електролитът съдържа примеси.

Електролитът на акумулаторната батерия, произвеждан от нормалните производители, е много чист и по същество не съдържа примеси, така че разтоварването е бавно и в рамките на нормалния диапазон. Четириколесната батерия се задвижва от мотор за задвижване на задния мост и е завършена, , мотор с променлив ток и други мотори. Моторът на четката се състои от бобина на магнитното поле, арматурна бобина, четка и четка. След болката на магнитното поле се генерира магнитно поле и бобината на арматурата се принуждава да се върти магнитното поле. Ако статорната бобина и роторната бобина са свързани последователно, серийният възбуден мотор е оформен. Ако електронната бобина и роторната бобина са свързани паралелно, тя се нарича шунт мотор. Статорната намотка не е свързана към ротора. някои батерии за електрически автомобили се зареждат много бързо и основната причина е, че електролитът не е чист и съдържа примеси, така че се формира определено ниво на потенциална разлика, което води до късо съединение, електрическата енергия се консумира.

3. Батерията има мост или късо съединение.

Според въвеждането, когато олово, което води в батерията и външния тяло форма мост, или батерията има железен проводник, гаечен ключ да се оформят лесно на Батерията положителни отрицателни полюс връзка обстоятелство, може да се появи феномен на насилствен разряд. оловна батерия. Някои електромобили с четири колела също използват литиева батерия като захранващ източник. Тъй като батерията е единственият източник на електроенергия, качеството на акумулатора оказва пряко влияние върху използването на електромобил с четири колела. корпусът на акумулатора или горната част на капака имат пръски от електролит, причиняват изпускане.