Защо има необичаен шум, при използване на улица правна автомобили?

- Sep 08, 2018-

Тъй като батерията на колата се използва все повече и повече от хората в ежедневието, този вид на превозното средство носи голямо удобство за хора, но в същото време, това често има някои проблеми. Много от тях може да има проблеми с необичайни звуци, когато те използват превозни средства улица правни полезност. Как да решим този проблем?

Необичайната ситуация на първо място, в лицето на такива превозни средства, необходимостта от този вид на превозно средство, оборудвано с над редуктор инспекция, вижте, ако е имало проблем в части (Емерсън). Процеса на инспекция важно е да знаете дали смазочните масла на контактната точка е достатъчно. Ако смазочните масло е установено, че недостатъчни, тя може да бъде заменен.

Второ, звука на проблемите, да проверява дали съоръжения там е проблем на колата, провери дали части функциониране или повреда на повърхността случило, знания своята централна ос се появи отклонение, това част един проблем, е нужда от поддръжка and ремонт веднага.

Трето, когато има проблем с полето електронен контрол на законна полезност превозни средства, може би ще предизвика шум на колата, а след това ние трябва да проверите дали има проблем с електронния поток връзка, или може би някои части контакт има стареене ЕФР и др. С една дума в лицето на такива проблеми, е необходимо да разберете причините и решаването им по целеви начин, защото само когато тези проблеми са напълно решен сигурността скрити опасностите могат да бъдат премахнати и потенциални опасности и ненужни наранявания се избягва, защото проблемите не могат да бъдат решени по навременен начин.