Китай производство промишлени електрически колички с 4 пътници за търговия на едро

Китай производство промишлени електрически колички с 4 пътници за търговия на едро

Насладете се на пътуване на къси разстояния? Нужда от подарък за родителите си? Не искам диск на висока скорост автомобил да отида за доставка? Нашите автомобили е най-добрият избор.

Информация за продукта

Описание на продукта

 

Hezon '' Ч '' серия електрически превозни средства, е нов модел, проектирана от Hezon технически екип. Този нов модел е съберете производство. Красива outlook, лек, подходящ за различни възрастови групи. Колата е бързо, безопасността, опазването на околната среда удобни. Тя може да се използва за на семейството или на лични в кратко разстояние пътуване, вземат децата на училище, пазаруване, отиде на работа, посетете приятели и др. Този нов инструмент за трафик ще замени електрически велосипеди и електрически мотоциклет.

 Спецификация на продукта

Модел: H6

Общите размери: 2985 * 1495 * 1565 мм
Места за сядане капацитет: 4 места

Съоръжения: Авто принадлежности
Батерия: Поддръжка без олово киселина батерия
Таксуване напрежение: 220v

Мощност на мотора: 3KW

Мотор тип: Електромотори
Спирачка: четири колела дискови спирачки; Четири колела независимо окачване: отпред окачване (независимо Макферсън окачване), задни амортесьори (изходящия-рамо независимо окачване)
Скорост: 50 км/ч
Продължаващото пробег: 120 км

Цветове: Синьо червено ЛИЛАВО бели зелено

Конфигурация: Стандартна конфигурация: само с MP3;

Конфигурация:Климатик, MP5, кола DVR, задна камера
Търсим дилъри по света, добре дошли покана: +8613026606550 или email:info@hezonev.comHot Tags: Китай производство промишлени електрически колички с 4 пътници за търговия на едро, Китай, доставчици, производители, търговци на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like