Китайски производител Нов сезон Нов модел електрически автомобил

Автомобилът е горещ модел на нашата фабрика през пролетта и лятото на 2020 г. Този модел е далеч по-напред от продажбите на вътрешния пазар и износа. Този автомобил има вид на Mercedes-Benz, а интериорът му е подобен на автомобил от висок клас във всички аспекти, което е много подходящо за домашна употреба и излети.

Информация за продукта

Xinxiang Hezon Xinhui Automobile Industry Co., Ltd. е създадена през 2014 г. и е дъщерно дружество на Xinxiang Xinneng Electric Vehicle Co., Ltd. Тя се ангажира с основната технология на електрическите превозни средства и е отговорна за промоциите на ниски цени и продажби на електрически превозни средства за скорост.

Колата е aгорещ продаващ моделна нашата фабрика през пролетта и лятото на 2020 г. Този модел далеч изпреварва вътрешните продажби и експортните продажби. Този автомобил има вид на Mercedes-Benz, а интериорът му е подобен на автомобил от висок клас във всички аспекти, което е много подходящо за домашна употреба и излети.


Ето характеристиките:

Повече информация:

Голям багажник:

后备箱

Климатик&усилвател; централно заключване:

空调开关

Преден борд

前脸组合图

Вътрешна предна част:

7.jpg

Табло

4.jpg

зъбно колело

8

Моля свържете се: WhatsApp&усилвател; Wechat: Джеймс +8618238602529

Hot Tags: китайски производител нов сезон електрически автомобил нов модел, Китай, доставчици, производители, на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

Може да харесаш също