4-местна кола с ниска скорост

4-местна кола с ниска скорост

Xinneng Electric се ангажира да проучи основната технология на електрическите превозни средства с ниска скорост, които са готови да работят рамо до рамо с хората с възвишени идеали, за да създадат блестящо бъдеще

Информация за продукта
Описание:


  1. Практичен и гъвкав - изискан дизайн, компактен корпус с просторен кокпит, двойни врати и четири места, безопасна и удобна изработка, голямо пространство за пътници, за 1-5 души. Напълно отговаря на дневните нужди за пътуване.

  2. Безопасност и комфорт - вътрешната структура е направена от специална стоманена тръба. Здравият и тежък дизайн на конструкцията може да предпази целия пилотски кабината непокътнат. Високо еластичната седалка от изкуствена кожа подобрява комфорта при шофиране.

  3. Детайлите отразяват очарованието - вратата приема изцяло автомобилна технология, закалено стъкло, двуслойна врата, което увеличава безопасността и запечатването на тялото. За колелата се използват вакуумни гуми и колела от алуминиева сплав, което увеличава безопасността и удължава живота на автомобила.

  4. Лесно управление и лесно задвижване - използването на контрол на волана от класа на автомобила, автоматичното положение на предавката, динамичните и статични разговори удобно, скоростта се променя според нуждите, напълно съобразена с навиците ви на шофиране, може да се овладее чрез кратко учене. конфигуриран с мултимедиен дисплей, камера за задно виждане, Blueteeth, радио, интерфейс USB / SD карта, стерео съраунд и други функции.

  5. Разходите за използване и поддръжка са ниски - 100 километра консумация на електроенергия е само 5 KWH, структурата на превозното средство е проста, трансмисионните части са малко, тялото отвътре и отвън на покритието са изработени от издръжливи инженерни пластмаси, устойчивост на удар, корозия съпротивление, по-леки и екологични автомобили и ниски разходи за поддръжка.

  6. Отхвърляне на шума и избягване на замърсяването - използва усъвършенствана система за задвижване с двигател с променлив ток, напълно нулево замърсяване и не освобождава вредни вещества. Уникална технология за запечатване на автомобили, дори и да шофирате през оживения пазар, можете да се насладите на тишина и спокойствие.
Hot Tags: 4 места ниска скорост кола, Китай, доставчици, производители, на едро, най - добрите, евтини, за продажба

Запитване

You Might Also Like