4 колела мини електрическа кола

4 колела мини електрическа кола

Xinneng нов модел, 2018 гореща продажба на ниска скорост скутер, напълно електрическа енергия, еко-приятелски, спестяване на разходи и лесна работа, най-добрият избор за кратки разстояния пътуване, мини размер, истински автомобил шофиране опит.

Информация за продукта

Xinxiang Hezon Xinhui Electric Co. ООД е предприятие на електрически превозни средства на мащабна производствена база, международни напреднали технологии и пълна производствена линия.
Що се отнася до проекта на годишна продукция от 5 000 електрически автомобила, Хезон се намира в Xinxiang, провинция Хенан и заема около 15 000 квадратни метра. Чрез изграждането на пълни превозни средства и компоненти на електрически превозни средства, компанията се стреми да създаде модерна нова енергия автомобилно производствено предприятие. Проектът осъществява цялостно планиране в съответствие с автомобилните стандарти и разполага с четири висококачествени производствени цеха за щамповане, заваряване, боядисване и монтаж. В щамповане работилница приема най-високите четири напреднали щамповане производствени линии, щамповане, заваряване, боядисване линии с голям брой модерни съоръжения, за да се гарантира точността на продукта и ефективна производителност. Цехът за боядисване има предварително обработване, линии за електрофореза и нашият процес на боядисване използва съвременна технология за мокро докосване, за да се намали консумацията на енергия и емисиите. Hezon разполага с километри от изпитвателната писта, за да се гарантира, че степента на преминаване на фабриката на превозното средство е 100%.
Характеристика:

Размер: 2985 * 1495 * 1565 мм

Основа на колелото: 1959mm

Собственото тегло: 765KG

Просвет: 140mm

Гуми: 155/65 R13

Максимална скорост: 50 км

Обхват: 125 км

Мощност на двигателя: 4KW

Батерия: батерия без съдържание на киселина за поддръжка / литийHot Tags: 4 колела мини електрическа кола, Китай, доставчици, производители, на едро, най-добрите, евтини, за продажба

Запитване

Може да харесаш също