Евтини, удобни и екологични характеристики

- Jun 06, 2018-

Електрически превозни средства, т.е. електрически превозни средства, известни също като електрически автомобили. Електрическите превозни средства са разделени на електрически автомобили с променлив ток и DC електрически автомобили. Като цяло електрическото превозно средство използва батерия като източник на енергия и преобразува електрическата енергия в механична енергия чрез контролер, двигател и други подобни, за да контролира превозно средство, чийто текущ размер се променя скорост.

Първото електрическо превозно средство е построено през 1881 г. и е изобретено от френския инженер Густав Треф. Това беше триколка, задвижвана от оловно-кисели батерии. Тя се задвижва от DC мотор. Днес електрически превозни средства Настъпили са големи промени, а видовете също са разнообразни.

Тъй като зелената индустрия на изгрев слънце, електрическите автомобили се развиват в Китай от 10 години. В областта на електрическите велосипеди до края на 2010 г. китайските електрически велосипеди достигнаха 120 милиона души и нарастваха с 30% годишно.

От гледна точка на потреблението на енергия електрически велосипеди са само една осма от мотоциклетите и една дванадесета от автомобилите;

От гледна точка на заемането на пространство, електрическият велосипед има само една двадесета от пространството, заемано от обикновени частни автомобили;

От гледна точка на тенденциите в развитието, пазарните перспективи на производството на електрически велосипеди все още са обещаващи.

Електрическите велосипеди са предпочитани от градските средни и нискодоходни групи за техните функционални предимства на ниска цена, удобство и опазване на околната среда. Китайските електрически велосипеди са навлезли на пазара в малки количества в средата на 90-те години от научноизследователската и развойна дейност до производството и продажбите от 2012 г. насам и показват значителен ръст година след година. Поради силното търсене пазарът на електрически велосипеди в Китай поддържа скок на растежа през последните години.