Чиста електрическа защита на околната среда

- Jun 06, 2018-

Чисто електрическите автомобили са моторни автомобили.

Чисти електрически автомобили, в сравнение с горивните превозни средства, основната разлика (различна) се крие в четирите основни компонента, задвижващи мотори, регулатори на оборотите, батерии, зарядни за автомобили. В сравнение с бензиностанциите, той се състои от полезни ултра-бързи станции за зареждане. Разликата в качеството на чисто електрическите превозни средства зависи от тези четири основни компонента. Стойността на тези електрически автомобили също зависи от качеството на тези четири компонента. Използването на чисто електрически превозни средства също е пряко свързано с избора и конфигурацията на четирите компонента.

Скоростта на чисто електрическите превозни средства и скоростта на стартиране зависят от мощността и производителността на задвижващия мотор. Дължината на непрекъснатата линия зависи от размера на бордовата захранваща батерия. Теглото на бордовата батерия зависи от използваната батерия, като оловна киселина и цинк. Въглеродните и литиеви батерии имат различен обем, специфично тегло, специфична мощност, специфична енергия и жизнен цикъл. Това зависи от позиционирането на производителя и използването на целия клас на превозното средство, както и от определянето на пазара и сегментацията на пазара.

Двигателят с чист електрически автомобил има четка, безчетков, постоянен магнит, електромагнитно разделяне и след това стъпален мотор с променлив ток. Изборът им е свързан и с конфигурацията, употребата и степента на превозното средство. В допълнение, контролът на скоростта на задвижващия мотор също е разделен на стъпков контрол на скоростта и безстепенно управление на скоростта. Има електронен контролер на скоростта и контролер за контрол на скоростта. Двигателите имат двигатели на главини, вътрешни роторни двигатели, еднодвигателни двигатели, многодвигателни двигатели и комбинирани моторни задвижвания.