Прости операционни функции и удобство

- Jun 06, 2018-

Машините за почистване са роботи. В близко бъдеще, като бели стоки, тя се превръща в основен почистващ препарат за всяко семейство. Продуктите също ще се развиват от основното разузнаване до по-висока степен на интелигентност, като постепенно ще заменят ръчното почистване.

С непрекъснатото подобряване на жизнения стандарт в Китай, роботите, продавани на европейски и американски пазари, са влезли в домовете на обикновените хора и са били приети от все повече хора.

Машината за почистване на дома е безжична машина, основно дисков тип. Използвайте акумулаторна батерия, която да работи като дистанционно управление или като оперативен панел на устройството. Обикновено можете да настроите време, за да планирате почистване и да се заредите. Има пред себе си датчик за откриване на препятствия, като стени или други препятствия, ще направи завои по своему, а според различни производители и да предприеме различни маршрути, има планирани зони за почистване. (Някои от по-ранните модели може да не разполагат с някои функции.) Поради своята проста операционна функция и удобство, тя постепенно стана популярна и се превърна в общ продукт за домакински уреди за офис работници или съвременни семейства.

Технологията за роботика става все по-сложна в днешно време, така че всяка марка има различна посока на R & D и има специални дизайни като: двойни капачки за прах, ръчни прахосмукачки, прахосмукателни патрони, които могат да се мият и да се измият, да се поставят аромати или стерилизация чрез фотокаталист и други функции.

1, филтър почистване, да се пере, намаляване на последващите разходи за подмяна.

2, страничната четка, основната четка с продължително време след явлението на навиване, с 80 градуса вряща вода, естествените влакна от PET ще се върнат автоматично.

3. Кутията за прах на интелигентната машина за почистване се нуждае от 3 до 5 дни, за да изхвърлите боклука ръчно.

4, проверете вакуума модула, проверете кабела и движещите се части от свободата на движение, проверете вакуумната система, проверете дали страничната четка е повредена и дали е плоска, ако е повредена, трябва незабавно да се смени и регулира, проверете филтъра за почистване е непокътнат, на пода. Смазочните точки на всеки лагер са смазани.