1. Компанията S силата

Xinxiang Hezon Xinhui превозно средство Ко ООД е специализирана в проучване, производство и продажба на нови енергийни нискоскоростни превозни средства, регистрирани през 2014 г. с капитал 10,000,000 RMB, заемане на земя 400,000 м 2 , център за управление 600 м 2 , окончателното събрание работилница е завършен и пуснати в производство през октомври 2011 г. Той има годишен производствен капацитет от 50 000 електрически автомобила. Този проект е ключов проект в провинция Хенан.


gsjj.jpg


2.   Отборно предимство

Отличен мениджърски екип

От производството, маркетинга и следпродажбените услуги се управляват професионално всички операции на компанията.

Отличен екип за изследователска и развойна дейност

С над 100 технически панела, нашият изследователски институт е ангажиран с основната технология на електрическите превозни средства.

Отличен екип за производство

Осигурете нормалната работа на всяка връзка на производствената линия и проверете стриктна инспекция, преди всяка кола да напусне фабриката, за да се гарантира качеството на продукта.

Отличен маркетингов екип

Сервирайте всеки дилър в страната, подпомагайте и помогнете на дистрибуторите да изпълнят тримесечните и годишните цели на задачите и да постигнете печеливша ситуация.

Отличен екип след продажба

Професионалният екип за следпродажбено обслужване осигурява непрекъснато обслужване на всеки клиент 24 часа в денонощието, като премахва неприятностите на клиентите.


team.jpg


3. Предимства на услугата

Предварителни продажби

представяне на продукт

Анализ на пазара

Безплатно посещение в завода

Безплатен тестов диск

търговски

Предложете план за безплатни продажби за продажби.

Следпродажбено

Безплатно обучение, 1-2 лица, 7-10 дни.

Предлагайте пълна безплатна техническа поддръжка.

Предлагайте всички аксесоари на нашите автомобили на изгодна цена.


shouhou.jpg


4. Бенди А

Компанията има единна и пълна корпоративна марка; осигурява продукти с гарантирано качество и количество; и предоставя на агентите пълен набор от съответни правни процедури.

Също така си сътрудничим, за да предложим CE / EEC / CO / Form A / Form E и други сертифицирани клиенти.


未标题-2.jpg

5. Промишлени предимства

Нискоскоростното електрическо превозно средство е ново енергийно средство между голф количка и автомобил или автомобил, по-комфортно и по-безопасно от колата за голф, което също е по-икономично и по-умно от автомобилите. Това е нов идеален избор за ежедневно пътуване в града или пътуване на къси разстояния. С нулеви емисии и ниски разходи, това е нова тенденция за транспорт.


changfa.jpg